call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win χημικών προϊόντων Co, Ltd
Τηλέφωνο: +86-533-4200240
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: shuangying44858@163.com
Κατηγορία προϊόντων
News
Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Βιομηχανικός θειικός αργιλικός ρόλος και χρήση

Εύκολα διαλυτό στο νερό, το θειικό αργίλιο σε καθαρό θειικό οξύ δεν μπορεί να διαλυθεί (αλλά συνύπαρξη) σε διάλυμα θειικού οξέος και θειικό οξύ διαλυμένο σε νερό, έτσι ώστε η διαλυτότητα του θειικού αργιλίου σε θειικό οξύ είναι η διαλυτότητα του θειικού αργιλίου στο νερό.

Σε κατακρήμνιση σε θερμοκρασία δωματίου που περιέχει 18 μόρια κρυσταλλικού νερού, 18 νερό θειικό αργίλιο, βιομηχανική παραγωγή πάνω από 18 νερό θειικό αργίλιο. Περιέχει άνυδρο θειικό αργίλιο 51,3%, ακόμη και αν 100 ℃ δεν θα αυτολύσει (διαλυτό στο δικό του κρυσταλλικό νερό).

Δεν είναι εύκολο να χτυπήσει και να χάσει το κρυσταλλικό νερό, σχετικά σταθερό, η θέρμανση θα αφυδατωθεί, η υψηλή θερμοκρασία θα αποσυντεθεί σε αλουμίνα και οξείδια του θείου. Θερμαινόμενη σε 770 ℃ άρχισε να διασπάται σε αλουμίνα, τριοξείδιο του θείου, διοξείδιο του θείου και υδρατμούς. Διαλυτό σε νερό, οξύ και αλκάλια, αδιάλυτο σε αιθανόλη. Το υδατικό διάλυμα είναι όξινο. Η υδρόλυση παράγει υδροξείδιο αργιλίου. Το υδατικό διάλυμα μπορεί να βράσει για μεγάλο χρονικό διάστημα για να παραχθεί βασικό θειικό αργίλιο. Τα βιομηχανικά προϊόντα είναι γκρίζα, λεπτόκοκκα, κοκκώδη ή μαζικά, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα σιδήρου και ανοιχτό πράσινο και λόγω του χαμηλού κόστους σιδήρου αλάτι οξειδώνεται αφήνοντας την επιφάνεια κίτρινη. Το ακατέργαστο προϊόν είναι μια λευκή λεπτή λεπτή κρυσταλλική δομή. Μη τοξικό, η σκόνη μπορεί να διεγείρει τα μάτια.

Ρόλος και χρήση

Βιομηχανία χαρτιού ως κόλλα κολοφωνίου, γαλάκτωμα κεριού και άλλες ενώσεις του ιζήματος, επεξεργασία νερού ως κροκιδωτικό, αλλά και για τον πυροσβεστήρα αφρού, την κατασκευή στυπτηρίας, λευκών πρώτων υλών αλουμινίου, λευκαντικών ελαίων, αποσμητικών, ορισμένων φαρμάκων Από τις πρώτες ύλες και σύντομα. Αλλά και η κατασκευή τεχνητών πολύτιμων λίθων και υψηλότερης στυπτηρίας αμμωνίου. Η περιεκτικότητα σε αρσενικό όχι μεγαλύτερη από 5 mg / kg του προϊόντος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κροκίδωση επεξεργασίας νερού.

1. Η χαρτοβιομηχανία που χρησιμοποιείται ως μέσο χαρτοπολτού για την ενίσχυση του νερού του χαρτιού, της αδιαπέρασής του.

2. Διαλυμένο στο νερό μπορεί να κάνει το νερό στα μικρά σωματίδια και τα φυσικά σωματίδια συμπυκνωμένα σε μεγάλα κομμάτια του νάρκους, και έτσι να αφαιρεθούν από το νερό, χρησιμοποιείται ως πηκτή νερού και λυμάτων.

3. Χρησιμοποιείται ως θολός παράγοντας καθαρισμού του νερού, που χρησιμοποιείται επίσης ως καθίζηση, σταθεροποιητικό μέσο, πλήρωσης και ούτω καθεξής. Χρησιμοποιείται στα καλλυντικά ως αντιιδρωτικά καλλυντικά πρώτες ύλες (στυπτικό)?

4. Πυροσβεστική βιομηχανία, με σόδα ψησίματος, παράγοντα αφρισμού που αποτελείται από παράγοντα πυρόσβεσης αφρού.

5. Αντιδραστήρια ανάλυσης, βακτηριοκτόνο, παράγοντας μαυρίσματος, αποχρωματιστής ελαίου, συντηρητικό ξύλου.

6. Σταθεροποιητής παστερίωσης αλβουμίνης (συμπεριλαμβανομένου υγρού ή κατεψυγμένου ολόκληρου αυγού, πρωτεΐνης ή κρόκου αυγού).

7. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πρώτες ύλες για την κατασκευή τεχνητών πολύτιμων λίθων και ανώτερης στυπτηρίας αμμωνίου, άλλων αργιλικών.

8. Στη βιομηχανία καυσίμων, στην παραγωγή χρωμίου κίτρινου χρώματος και χρώματος λίμνης ως παράγοντα κατακρήμνισης, ενώ ο ρόλος του παράγοντα στερέωσης και πλήρωσης.

Χειρισμός και αποθήκευση

Σημειώσεις λειτουργίας: κλειστή λειτουργία, τοπική εξάτμιση. Οι χειριστές πρέπει να είναι ειδικά εκπαιδευμένοι για την αυστηρή τήρηση των διαδικασιών λειτουργίας. Συνιστάται ο χειριστής να φορά μια αυτοκαθαριζόμενη μάσκα σκόνης φίλτρου, να φορέσει γυαλιά χημικής ασφάλειας, να φορέσει τα τοξικά και να φορέσει ελαστικά γάντια. Αποφύγετε τη σκόνη. Αποφύγετε την επαφή με το οξειδωτικό. Χειριστείτε τη φόρτωση και την εκφόρτωση του φωτός, για να αποφύγετε τη ζημιά στη συσκευασία. Εξοπλισμένο με εξοπλισμό αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης. Τα κενά δοχεία μπορεί να είναι επιβλαβή υπολείμματα.

Προφυλάξεις κατά την αποθήκευση: Αποθηκεύστε σε μια δροσερή, αεριζόμενη αποθήκη. Μακριά από φωτιά, θερμότητα. Πρέπει να αποθηκεύονται ξεχωριστά με το οξειδωτικό, να αποφεύγεται η μικτή αποθήκευση. Ο χώρος αποθήκευσης θα πρέπει να είναι εφοδιασμένος με κατάλληλα υλικά για τη διαρροή.


Επικοινωνήστε μαζί μας
Address:Xiajiazhuang πόλη, Boshan Dist., Zibo, Shandong, Κίνα
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win χημικών προϊόντων Co, Ltd